sunnuntai 5. tammikuuta 2014

God sees the beauty in you.

Sometimes we feel like we're nothing. Like we don't have a place in this world. We feel like we've done so many wrong things, that it has ruined us. We've sinned against God and each other. We've made many bad choices. Sometimes we just forget that God still loves us. We feel like we're alone, though it's actually just us trying to push God away. Our confidence fades away bit by bit and we begin to hate ourselves even more. We think we're not beautiful. Well, guess what! God sees the beauty in all of us. 

We're like these dry roses. We've dried up and we feel dead inside, but God sees the colors and the original creation, you. You are His masterpiece. And though we try to ruin ourselves in this world, we can't make ourselves look ugly in God's eyes. It's time to accept that and accept God. Allow Him to approach you. He's always there.


Joskus meistä tuntuu, että me ei olla mitään. Ihan kuin meillä ei olisi mitään paikkaa tässä maailmassa. Meistä tuntuu, että ollaan tehty niin monia vääriä asioita, että me ollaan jo turmeltuja. Ollaan tehty syntiä Jumalaa kohtaan ja toisiamme. Ollaan tehty monia vääriä valintoja. Joskus me vaan unohdetaan, että Jumala rakastaa meitä kaikesta huolimatta. Meistä tuntuu kuin oltaisiin yksin, vaikka todellisuudessa me vaan yritetään työntää Jumalaa kauemmas. Meijän itsetunto ja itsevarmuus haihtuu pikkuhiljaa pois ja me ryhdytään vihaamaan itseämme entistä enemmän. Ajatellaan, ettei olla kauniita. Mutta arvaa mitä! Jumala näkee kauneutta meissä jokaisessa.

Me olemme kuin kuivia ruusuja. Ollaan kuivuneita ja sisällämme tuntuu kuolleelta, mutta Jumala näkee ne värit ja alkuperäisen luomuksensa, sinut. Sinä olet Hänen mestariteoksensa. Ja vaikka me kuinka yritetään pilata itsemme tässä maailmassa, me emme pysty luomaan itsestämme rumaa kuvaa Jumalalle. On aika hyväksyä tämä ja hyväksyä Jumala. Anna Hänen lähestyä sinua. Hän on aina kanssasi.


-Kata

Check this post out: Naantalin nunna (Flow of life)

10 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä kuinka sä onnistuit kirjottamaan tän tekstin niinkuin suoraa mulle. Tää kuvas niin hyvin mua ja mun tilannetta ja rohkas tosi paljon! Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumala puhuu mulle tosi usein kun kirjotan blogeihin, niin voi olla et tää tuli Jumalalta suoraan sulle:) olin vaa välikätenä;) Mutta ihanaa, että koit näin! Ei mitään<3

   Poista
 2. Ihanasti kirjotettu! Siunausta sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Oot niin kaunis Kata, in every way. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mandyyy♥♥ thankyouu ihana!^^ voisin sanoa samaa susta:)

   Poista
 4. Ihanasti kirjotettu :3 + oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! kiva että tykkäsit:) voi kiitos hirveesti!:3

   Poista

:)