maanantai 17. maaliskuuta 2014

thoughts

Sinä olet rakastettu. Vaikka olisit juoppo, sinua rakastetaan. Vaikka olisit bilehile ja tuhluri, sinua silti rakastetaan. Vaikka olisit mieletön riitelijä, sinua rakastetaan. Vaikka olisit valehtelija, panettelija, homo, murhaaja, pedofiili, prostituoitu, varas tai mikä tahansa muu, sinuun kohdistuu silti sanoinkuvaamattoman suuri rakkaus ja sitäkin suurempi armo.

Tätä voi olla vaikea uskoa, mutta jos mietit oikein tarkkaan, niin kyllä huomaat sen rakkauden. Ensinnäkin Jumala on halunnut luoda juuri sinut tähän maailmaan, Hän antoi sinulle elämän. Se on jo iso lahja ja suuri osoitus rakkaudesta sinua kohtaan. Missä elämäntilanteessa oletkin Jumala on auttanut sinua selviytymään seuraavankin päivään asti ja sitäkin pidemmälle. Jos luet tätä, et ole kuollut vaan Jumalalla on sinulle vielä paikka ja tarkoitus tässä maailmassa. Sinusta voi tuntua, että sinulla ei ole ketään- ei perhettä, eikä ystäviä, mutta arvaa mitä! Sinulla on ne kuitenkin, koska Jumala on kaikkia niitä. Jumala on antanut sinulle vapaan tahdon. Sekin on suurta rakkautta. Saat itse päättää mitä teet elämälläsi ja vaikka tekisitkin vastoin Jumalan tahtoa, niin Hän rakastaa sinua silti. Väärien valintojen kautta Hän opettaa sinua. Vähän kuin omat vanhempasi ovat sinua elämässäsi ohjannet ja opettaneet. Hän on sinun isäsi ja äitisi. 
Oikeiden valintojen kautta Jumala palkitsee sinua. Hän iloitsee siitä suunnasta jonka olet valinnut ja siunaa jokaisen askeleesi. Kun kunnioitat vanhempiasi, osoitat samalla arvostusta ja kiitollisuutta siitä, että heidän kauttaan olet päässyt tähän maailmaan. Samalla osoitat kunnioitusta Jumalan suunnitelmalle. Vaikka saatana vetäisi sinua puoleesi pelotellen, ahdistellen tai lirkutellen, niin Jumala auttaa sinua. Hän ei halua että satutat itseäsi. Mutta jos annat saatanalle tilaa ja valtaa, niin vajoat alas ja sitäkin syvemmälle. Ja jos samalla suljet Jumalan pois elämästäsi, niin Hän ei voi tulla avuksesi, ellet anna Hänelle tilaa ja sijaa sydämessäsi. Vaikka olisit syvääkin syvemmällä pahuuden pauloissa, niin riittää että huudat kerran Herran puoleen ja Hän juoksee luoksesi. Siinä samalla saatana pakenee, sillä meijän Taivaan Iskä on kingi ja Häntä on syytä pelätä.

Jumala on rakkaus. Pidä se mielessä.

p.s. Juonnan Torstaina Urban Lightissa. Kaikki messiin!<3

You are loved. If you're a drunkard, you're loved. If you're a partyhard kind of person or someone that wastes money, you are loved. If you're a major fighter, you're still loved. If you are a liar, detractor, gay, murderer, pedofile, prostitute, thief or anything like that, you are still loved more than you could ever imagine. The love that is focused on you is indescribably big and the mercy is even bigger.

This may be hard to believe, but if you really think about it, you'll notice this love I'm talking about. First of all God has wanted to create you spesificly into this world. He gave you life. That already is a huge demonstration of the love directed towards you. Whatever life situation you are in, God has helped you survive each day and every day after that. If you're reading this, you're not dead. God still has a place and purpose for you in this world. You might feel like you don't have any family or friends, but guess what! You've got both, because you have God. He has given you free will. That is also a big example of His love. You're allowed to decide what you want to do with your life and even if you chose to do something God wouldn't approve of, He would still love you. Through bad decisions He guides you and teaches you. Just like your own parents have guided and taught you throughout your life. He is your father and mother. 
For making good choices God rewards you. He rejoices about the direction you have chosen and blesses every step you take. When you respect your parents, you demonstrate appreciation and thankfulness to the fact that these are the people who brought you in to this world. At the same time you demonstrate respect to God's plan for your life. 
If satan pulls you towards him by scaring you, harassing you or wheedling you, God will help you. He doesn't want you to hurt yourself in any way. But if you give satan space and power in your life, you will sink and you'll go deeper and deeper. And if you close God out of your life while this is happening, He can't help you unless you give Him space and a place in your heart. Even if you were at the deepest of the deep in satan's grasp, just by crying out to God once, just mentioning His name is enough for Him to come running towards you. At the same time satan will escape, because our God in heaven, our Father is da man, DA KING and he is to be feared.

God is love and keep that in mind.
Amen.

-Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:)